speak English please speak Romanian please  
 
CEH - Top banner

Anunturi IPP

speak Romanian please speak English please
 1. 06.02.2013 - În vederea atragerii de investitori S.C. Complexul Energetic Hunedoara S.A. a publicat în data de 06.02.2013, în cotidianul „Evenimentul Zilei” Anunțul publicitar de intenție privind constituirea unei societăți comerciale de tip IPP (producător independent de energie), în vederea implementării unui proiect de tip „Green/Brown Field” pentru realizarea obiectivului de investiții „Grup energetic în ciclu combinat în condensație, cu capacitate de 400 MW și funcționare pe gaze naturale”. Descarcă fişier.

 2. 01.03.2013 - În vederea atragerii de investitori S.C. Complexul Energetic Hunedoara S.A. a publicat în data de 01.03.2013, în cotidianul „Evenimentul Zilei” Anunțul publicitar de intenție privind constituirea unei societăți comerciale de tip IPP (producător independent de energie), în vederea implementării unui proiect de tip „Green/Brown Field” pentru realizarea unei „microhidrocentrale în derivaţie cu barajul existent al Termocentralei Mintia, pe malul drept al râului Mureş”. Descarcă fişier.

 3. 08.05.2013 - S.C. Complexul Energetic Hunedoara S.A. anunţă prelungirea termenul limită de depunere și deschidere a ofertelor pentru constituirea unei societăți comerciale de tip IPP (producător independent de energie), în vederea implementării unui proiect de tip „Green/Brown Field” pentru realizarea unei „microhidrocentrale în derivaţie cu barajul existent al Termocentralei Mintia, pe malul drept al râului Mureş” până la data de 17.05.2013. Descarcă fişier.

 4. 26.05.2013 - S.C. Complexul Energetic Hunedoara S.A. anunţă intenția de a relua procedura de selectare de investitori pentru constituirea unei societăți comerciale pe acţiuni de tip IPP (producător independent de energie), în vederea implementării unui proiect de tip „Green/Brown Field” pentru valorificarea potenţialului hidroenergetic al lacului de acumulare de pe râul Mureş, prin instalarea unei microhidrocentrale în derivaţie cu barajul existent al Termocentralei Mintia, pe malul drept al râului Mureş Descarcă fişier.

 5. 11.07.2013 - Societatea COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A. anunţa initierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie”), în vederea implementării unui proiect ,,Green/Brown Field” privind valorificarea potentialului hidroenergetic al lacului de acumulare de pe raul Mures, prin instalarea unei microhidrocentrale, având ca aport în natură active ale Societatii şi aport în numerar al investitorului selectat. Cerintele minime de calificare si criteriile de selectie, precum si informatii despre documentele de participare, modul de intocmire si prezentare a ofertelor si de desfasurare a procedurii de selectare sunt precizate în Anuntul in forma completa, care poate fi consultat pe website-ul Societatii, respectiv la adresa de internet (www.cenhd.ro/Anunturi IPP), a Ministerului Economiei (www.minind.ro) si a O.P.S.P.I. (opspi.minind.ro).

 6. 26.09.2013 - Societatea COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A., anunţa initierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect "Green/Brown Field" pentru realizarea unui "Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale", la care Societatea va participa cu aport in natura si, daca este cazul, cu aport in numerar, iar investitorul selectat va participa cu aport in  numerar. Cerintele minime de calificare si criteriile de selectie, precum si informatii despre documentele de participare, modul de intocmire si prezentare a ofertelor si de desfasurare a procedurii de selectare sunt precizate în Anuntul in forma completa.

 7. 29.11.2013 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect ,,Green/Brown Field" pentru realizarea unui "Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale".

 8. 21.01.2014 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect ,,Green/Brown Field" pentru realizarea unui "Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale".

 9. 31.01.2014 - Anunţ publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect „Green/Brown Field" pentru valorificarea potenţialului hidroenergetic al lacului de acumulare de pe râul Mures, prin instalarea unei microhidrocentrale, având ca aport în natură active ale Societăţii şi aport în numerar al investitorului selectat.

 10. 04.03.2014 - Anunţ cu privire la MODIFICAREA CAIETULUI DE SARCINI pentru selectarea de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe actiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie”), în vederea implementării unui proiect „Green/Brown Field” pentru realizarea unui ”Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale”.

 11. 20.03.2014 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect ,,Green/Brown Field" pentru realizarea unui "Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale".

 12. 25.03.2014 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect „Green/Brown Field” pentru valorificarea potențialului hidroenergetic al lacului de acumulare de pe râul Mureș, prin instalarea unei microhidrocentrale.

 13. 25.04.2014 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect „Green/Brown Field” pentru valorificarea potențialului hidroenergetic al lacului de acumulare de pe râul Mureș, prin instalarea unei microhidrocentrale.

 14. 13.06.2014 - Modificare la anunţul publicitar cu privire la iniţierea procedurii de selectare de investitori pentru constituirea unei societăţi comerciale pe acţiuni de tip IPP („Producator Independent de Energie"), în vederea implementării unui proiect ,,Green/Brown Field" pentru realizarea unui "Grup energetic in ciclu combinat in condensatie, cu capacitate de 400 MW si functionare pe gaze naturale".

Login