speak English please speak Romanian please  
 
CEH - Top banner

Informarmari privind GDPR

Informări privind protecția datelor cu caracter personalNotă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților S CEH SA de către administratorul judiciar/administratorul special.
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților S CEH SA în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19) precum și a declarării stării de urgență.
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților, vizitatorilor, clienților, prestatorilor de servicii, colaboratorilor S CEH SA, personalului cu atribuții de control din instituții și autorități de stat, în contextul situației epidemiologice generate de coronavirus (COVID-19) precum și a declarării stării de alertă.
Notă de informare a angajaților S CEH SA în contextul prelucrării datelor prin intermediul Platformei naționale de programare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților S CEH SA în contextul aplicării Legii nr. 221/26.07.2021.
Informare privind protecția datelor cu caracter personal ale contractanților persoane fizice
Informare privind protecția datelor cu caracter personal ale contractanților persoane juridice
Termeni şi condiții privind prelucrarea datelor cu caracter personal - contracte aflate în derulare
Notificare în legătură cu procesul de recrutare și selecție a personalului
Consimțământ în legătură cu procesul de recrutare și selecție a personalului – nou angajați
Note de informare privind accesul vizitatorilor în sediul S.CEH SA/sucursale
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace de supraveghere video
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal a elevilor/studenților/colaboratorilor ce participă la stagii de practică/programe/activități.
Nota de informare privind protecţia datelor cu caracter personal a persoanelor care solicită acces la vizitare/documentare şi/sau filmare/fotografiere la sucursalele din cadrul Societății Complexul Energetic Hunedoara S.A.
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților și, dacă este cazul, ale rudelor/afini ai acestora, pentru acordarea ajutoarelor financiare conform Contractului Colectiv de Muncă în vigoare și a Codului Fiscal.
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților S CEH SA în contextul aplicării Ordonanței de Guvern 16/2022 din 15 iulie 2022
Politica de securitate informationala a Societății Complexul Energetic Hunedoara SA
Model cerere de exercitare a dreptului de acces al persoanei vizate
Model cerere de exercitare a dreptului de rectificare
Model cerere de exercitare a dreptului la ștergerea datelor
Model cerere de exercitare a dreptului la restricționarea prelucrării
Model cerere de exercitare a dreptului la portabilitatea datelor
Model cerere de exercitare a dreptului la opoziție
Declarație cu privire la prezența pe internet a proprietarului acestui website

Login